نخستین کنفرانس بینالمللی انقلاب سبز برای خودکفایی افغانستان
پس منظر
زراعت نقش مهمی در اقتصاد ملی افغانستان داشته و سهم بزرگی در رشد آن دارد. بر اساس گزارش بانک های جهان، حدود 70 درصد افغانها زندگی روستایی داشته و بیشتر در مزارع مشغول اند. این گزارشها همچنین تأکید می کند که 61 درصد از کل خانوادههای کشور از زراعت درآمد دارند.
به طور کلی 40 درصد از کل نیروی کار افغانستان در بخش زراعت، شاغل گزارش شده اند. همچنین به اساس این گزارش نیمی از نفوس روستایی افغانستان به زراعت کمک میکنند.
با وجود اهمیتی که سکتور زراعت دارد، هنوز هم سکتور زراعت کشور با مشکلات عدیده مواجه است که باید به درستی مورد توجه قرار گیرد. مشکلات عمده که شامل؛ نبود سیستم آبیاری مناسب، نبود تکنیک های مدرن زراعت، فقدان ماشینآلات زراعتی مدرن، عدم دسترسی به منابع مالی، عدم دسترسی به بازارهای با ارزش بالا و غیره.
با توجه به اهمیت سکتور زراعت در افغانستان، بهبود سکتور زراعت باعث کاهش فقر اقتصادی و رشد پایدار شده و از طریق ایجاد مشاغل، بهرهوری بهتر و تولید افزایش میابد.
هدف
هدف اصلی این کنفرانس گردهمآوری کارشناسان، محققان، سیاستگذاران، صنعتکاران و سایر ذینفعان سکتور زراعت برای بحث در مورد شیوههای پایدار، رسیدگی به چالشها، نمایش تکنالوژیهای جدید و تسهیل فرصتهای شبکهیی برای بهبود سکتور زراعت در افغانستان است.